Publicerad den Lämna en kommentar

Den hyllade pannan som passar alla!

scanpan

Non-stick-pannan Scanpan CTX är vid en första anblick kanske inte något som känns jättekul att ge bort. Men vid en närmare titt på den och dess egenskaper så blir det genast mer intressant.

Det här är nämligen pannan som gång på gång vinner tester när det kommer till de bästa non-stick-pannorna. En non-stick-panna ger en väldigt jämn och fin stekyta. Det man steker fastnar inte heller i pannan. Perfekt till exempel när man steker fisk eller pannkakor som annars kan vara ett gissel.

Scanpan CTX rekommenderas flitigt av välkända kockar och används även i professionella kök. 

Jämfört med en gjutjärnspanna så har non-stick-pannor den lilla nackdelen att de inte håller för evigt. Använder man dem flitigt måste de bytas ut med några års mellanrum när beläggningen bli för sliten. Detta gör det till en perfekt födelsedagspresent. Om du sett en sliten panna hemma hos den du ska ge en födelsedagspresent till så är det här en perfekt ersättare.

En annan fördel med en stekpanna som present är att i princip alla steker, och de flesta steker dessutom ganska ofta. 

Pannan är 28 cm i diameter (standardmått för non-stick-pannor) och har ett gediget handtag i metall. Scanpan är ett danskt märke tillverkningen av pannorna sker strax utanför Danmarks näst största stad Århus. 

Ta chansen att ge bort en matlagningsupplevelse genom att ge bort en panna som garanterat kommer underlätta matlagningen. Pannan går utmärkt att diska med vanligt diskmedel. 

Köp den här: BagarenOchKocken.se

Pris: 995 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *