Publicerad den Lämna en kommentar

En superpraktisk blender

blender
blender

Om vi fick en krona för varje gång man hörde eller läste hur bra det är att äta hemlagat och ta med sig matlådor till jobbet, istället för att äta dyra luncher och middagar ute, så hade vi varit ganska rika vid det här laget. Det är inget nytt att det är både ekonomiskt och hälsosamt att själv laga den mat vi äter, men faktum kvarstår: det tar tid och energi att själv behöva stå för matlagningen.

Många är vi som bävar inför tanken på att behöva planera, inhandla och tillaga dagens alla måltider, och plötsligt ser menyn för hämtrestaurangen väldigt frestande ut där på kylskåpet. Kanske känner du någon som är extra motvillig till att själv stå för matlagningen där hemma, som ryser av blotta tanken på att stå vid spisen och jonglera kastruller och stekpannor? Då har du här den ultimata födelsedagspresenten till honom/henne: ett fantastiskt köksredskap som underlättar i vardagen genom att snabbt mixa till nyttiga, välsmakande måltider med minimal ansträngning. 

Bosch VitaBoost är en rymlig blender som på ett kick förvandlar även de hårdaste ingredienserna till puré, glass, milkshake eller soppa. Denna höghastighetsblender har bland annat utsetts till Bäst-i-Test av Pricerunner, och det är inte så konstigt med tanke på hur väl den presterar. Mixern har sex automatiska program – för smoothie, shake, soppa, sås och glass samt rengöring.

På detta vis får du med bara ett par knapptryck en färdig måltid, fullproppad med de frukter och grönsaker du valt att lägga i för dagen. Resultatet blir perfekt och riktigt slätt, på ett sätt som en vanlig matberedare eller stavmixer aldrig riktigt kan uppnå. När födelsedagsbarnet njutit färdigt av sin näringsrika måltid är det bara att trycka på rengöringsprogrammet, och vips blir diskningen av kannan så mycket enklare. Det går också bra att välja att göra flera måltider på samma gång, genom att göra en större sats och ställa in resten i kylen. Kannan rymmer upp till 2 liter vilket gör att de där matlådorna plötsligt känns lite närmre till hands. 

Denna födelsedagspresent passar lika perfekt för den som drar sig för matlagning, som för den som älskar att stå i köket och komponera läckra anrättningar. Med sin exklusiva design sätter den dessutom guldkant på köksbänken. Stort grattis till mottagaren av denna gåva!

Köp den hos Elgiganten för 2.595 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *