Publicerad den Lämna en kommentar

Se världen från ett nytt perspektiv

luftballong

Den allra bästa slags födelsedagspresenten är den man kommer att minnas och tänka tillbaka på, som en värdefull skatt i minnesbanken. Att ge bort en upplevelse är just därför något som uppskattas av så många, tjej som kille, gammal som ung. Upplevelser går att anpassa efter intressen hos mottagaren, årstid, budget, plats i landet mm. Ett tips som sparar dig som givare mycket arbete är att ge bort ett färdigt presentkort på en upplevelse – en aktivitet som någon annan redan tänkt till kring och kommer att arrangera. Och vad passar väl bättre som innehåll i presentkortet än en färd i luftballong? Det här är något som inte bara blir uppskattat av den äventyrlige typen, utan också av den mer lugna och harmoniska personen som gillar vackra naturvyer. 

luftballong

Denna färd i luftballong berättigar mottagaren till en total frihetsupplevelse där man får flyga i stilla tystnad, högt upp i luften ovan gator och torg. Upplevelsen tar avstamp i en praktisk och teoretisk genomgång tillsammans med ballongens pilot, där deltagarna får en grundlig säkerhetsinformation och andra viktiga saker att veta inför ballongfärden. Därefter är det dags för uppstigningen, och här börjar de starka minnena att ta form. En tur i luftballong är nämligen något alldeles unikt som inte går att beskriva med ord; en storslagen känsla som helt enkelt måste upplevas. Vanligtvis förläggs flygturerna till morgon- eller eftermiddagstid, vilket gör att förutsättningarna är optimala för att få flyga mot en bakgrund av härlig kvällssol eller vacker soluppgång. 

Denna födelsedagspresent, som du köper från Happy-Day.se (2.495 kr), kommer att sätta ett avtryck i mottagaren, på flera sätt. Det är en rolig, spännande, harmonisk och enastående upplevelse på samma gång, som skapar känslor och perspektiv. Det bjuds också på lite extra firande väl nere på marken igen – alla deltagare blir nämligen firade med champagne och personliga diplom när de väl stiger ned på marken igen. Som nyinvigda ballongflygare blir detta en festlig avslutning på en stark stund, och känslan är ofta uppsluppen och glad. Visst låter detta som något du vill unna just ditt födelsedagsbarn? Har du tur får du rentav följa med och dela upplevelsen med honom eller henne, så att ni tillsammans skapar unika minnen att njuta av under lång tid framöver! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *