Publicerad den Lämna en kommentar

Den svävande ek-lampan

flyte lampa

En riktigt bra grej att ge bort i födelsedagspresent är inredningsprylar. Vi i Sveriges och norden är kända för att ha en stilren och avskalad inredningsstil jämfört med många andra länder i världen. Där med inte sagt att alla har det stilrent och avskalat hemma, men stilrena detaljer återfinns hemma hos var och varannan person i vårt avlånga land.

Att ge bort inredning i födelsedagspresent är kul. Du kommer få se din present stå där och skina varje gång du besöker födelsedagsfiraren i framtiden

Att ge bort en lampa är en bra idé när någon fyller år. Likt ljusen i tårtan så lyser också lampan som ett tecken på det liv du och den du firar delar tillsammans.

Den här lampan är ingen vanlig lampa. Det är Flyte Royal från tillverkaren Flyte. Lampan består av en ekskiva ovanpå vilken det svävar en lampa. Hur är det då möjligt? Hemligheten är två motriktade magneter i vardera komponent som håller lampan svävande på en märkbar höjd.

Det här är en inredningspresent i den högre prisklassen. Det är också en present som kan passa hemma hos de flesta. Dels på grund av att den är så enkel, den smälter in hemma hos nästan vem som helst. Men också för att den är fantasieggande. “HUR kan lampan sväva?!”, kommer alla som ser lampan att fråga.

Flyte startade genom ett crowdfundingprojekt 2015 och så pass många tyckte att affärsidén var spännande att lampan hamnade i produktion. Detta lampprojekt var fortfarande 2020 det tredje största i kickstarterprojektets historia (Kickstarter är en sida där affärsidéer finansieras av många enskilda finansiärer medans produkten bara är på idéstadiet).

Köp den här: Åhlens.se

Pris: 2990 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *