Publicerad den Lämna en kommentar

Exklusiv datorväska för den stilmedvetne digitala nomaden

datorväska bagasi

Allt fler har jobb där de kan koppla loss sin dator och ta med den hem. Eller så har de en egen dator som de utför sitt jobb på. Den bärbara datorns rörlighet har blivit en fundamental förutsättning för hur man jobbar i det moderna samhället.

Det enda negativa med en bärbar dator är att den är ömtålig och behöver behandlas med viss vördnad för att inte åldras för snabbt. Då är en snygg datorväska att föredra. Den kommer garanterat förlänga livstiden på en dator rejält. En datorväska är en utmärkt födelsedagspresent då det är något få unnar sig själva men som många gärna skulle ha.

Känner du någon som använder datorn mycket och som allt för ofta lägger den rakt i en ryggsäck eller behandlar den lite vårdslöst så är den här datorväskan i finaste skinn en utmärkt födelsedagspresent. Passar datoranvändare i alla åldrar.

Den här cognacfärgade skinnväskan är stilren, strikt och elegant. Den passar såväl man som kvinna. Väskan innehåller två fack som vardera rymmer en 15 tum stor laptop. Innerfodret i navy matchar utmärkt skinnets färg. Väskan har även en extra ficka på insidan för förvaring av laddare och andra nödvändiga datortillbehör.

När du köper datorväskan Cognac från Bagasi får du på samma gång ett laptopfodral i läder på köpet. Väskan har även en avtagbar axelrem för den som inte vill bära väskan i handen.

Det här är en utmärkt födelsedagspresent i en digital tidsera!

Köp den här: Bagasi

Pris: 1.995 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *