Publicerad den Lämna en kommentar

SPA-övernattning på Ästad Vingård

spaövernattning ästad gård liveit

En upplevelsepresent slår sällan fel när det kommer till födelsedagspresenter. Upplevelsepresenter kan så klart vara av olika slag men gemensamt med många av dem är att det går att göra upplevelserna till sin egen grej. En sak är vad den är, men en upplevelse har potentialen att vara så mycket mer. Den blir vad du gör den till.

Vem gillar inte att bo på ett fint spa? Gammal som ung, fattig som rik, nästan alla gillar att gå på spa! Den här spaövernattningen på Ästad Vingård är ett typexempel på något som få kan stå emot. Spa:et är beläget strax utanför Varberg och att ge bort en natt här är inte dumt.

I övernattningen ingår entré till det som kallas för ”sinnenas spa”, 4-rätters gårdsmeny i restaurang Logen och övernattning i rum som har egen bastu. Avslutningsvis avrundas besöket med en härlig frukostbuffé. Middagsmenyn är framtagen av köksmästaren Caroline Salminen.

Sinnenas spa innefattar en mängd avslappnande upplevelser. Bland annat olika bastumiljöer, varma utomhuspooler och friska källbad. Ästad vingård beskriver själva den omgivande miljön som ett ställe där ”bokskogen blandas med doften från sjön, känslan av böljande virke och de rofyllda ljuden av eld”.

Den här upplevelsen gäller för två personer. Och glöm inte att det inte måste vara ett par som åker på spa. Det kan lika väl vara två goda vänner.

En fördel med denna upplevelse är att den är oberoende av väder och att den du ger bort presenten till har hela 1 års bytesrätt. Lån av badrock, badlakan och tofflor ingår i priset.

Köp den här: LiveIt.se

Pris: 4.060 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *